• Volg ons op:

Medewerkers

Wij zijn een team wat bestaat uit 12 pedagogisch medewerkers. En hierbij werken wij met vaste pedagogisch medewerkers op de groepen. Dit is belangrijk en geeft kinderen een veilig en vertrouwd gevoel.

Al onze pedagogisch medewerkers beschikken over de juiste diploma’s (minimaal MBO-niveau 3) volgens de CAO Kinderopvang. Het zijn dus allemaal professionele beroepskrachten. Zij beschikken over de juiste kennis op het gebied van begeleiden, stimuleren en verzorgen van de kinderen. Onze pedagogisch medewerkers creëren voor de kinderen en de groep een veilige, vertrouwde en huiselijke sfeer.

Maak hieronder kennis met ons team! 

Hallo allemaal,

Mijn naam is Djamilla.
Ik ben werkzaam bij Het Begin sinds december 2021. Ik werk op groep Pip, 3 dagen in de week.
Mijn dochter gaat ook 2 dagen mee, dat is helemaal fijn!

Ik vind het belangrijk dat ieder kind zich in zijn eigen tempo ontwikkelt, want ieder kind is uniek. Iedere dag is anders en dat maakt het werk ook zo leuk.

———

Hoi allemaal,

Hier even een kleine voorstelling van mijzelf. ?
Mijn naam is Samantha en ik ben 36 jaren jong. Moeder van 2 kids, een dochter van 16 en een zoon van 15. Een pittige periode. Ik kom zelf uit een hecht gezin waarbij ik de middelste ben van 5.

Ik heb hiervoor 6 jaar in een sportschool gewerkt en de laatste 3 jaar gecombineerd met het werken bij de action. Dit was een bewuste keuze omdat ik er meer voor mijn kids wilde zijn. Mijn achtergrond ligt wel in de zorg en dan voornamelijk de intensieve gehandicapten zorg. Altijd met veel plezier en liefde gedaan.

Ik werk nu sinds januari 2022 bij KDV Het Begin met erg veel plezier.

Met liefde en zorgzame aandacht zal ik er zijn voor jullie kinderen?

Liefs juf Samantha

———

Hoi, ik stel me graag even voor.

Ik ben Kim en een trotse mama van 2 jongens. Ik ga graag met het gezin op pad, maar een gezellig spelletje spelen, familie en vrienden bezoekjes geniet ik ook erg van.

Ik werk sinds 2022 bij ‘Het begin’. De locatie/inrichting, sfeer en kleinschaligheid spreken mij erg aan. Ik ben op dinsdag, woensdag en vrijdag te vinden op de groep “pip”. Hiervoor was ik al 12 jaar werkzaam in de kinderopvang. Waar ik met veel liefde en plezier voor baby’s en peuters heb gezorgd.

Wat voor mij werken in de kinderopvang zo leuk maakt is dat ieder kind uniek is, ieder kind zijn eigen behoeften heeft, de kinderen zien groeien en mijlpalen beleven. Samen met ouders zorg dragen, gezellige sfeer met collega’s en de kinderen te zien genieten.

———

Mijn naam is Karin en ik woon samen met mijn partner en twee kinderen. Ik werk al 13 jaar met heel veel plezier in de kinderopvang.

Vanaf mei 2022 ben ik werkzaam bij ‘Het Begin’. Ik werk op de maandag, dinsdag en de donderdag op ‘Woezel’. Ik ga altijd met plezier naar mijn werk omdat we een fijn team hebben en ik er voldoening uit haal om de kinderen te begeleiden en te verzorgen, de grote wijde wereld in. Het is geweldig om de kids zich te mogen zien ontwikkelen en alle stapjes mee te mogen maken.

———

Hoi!

Mijn naam is Lindsey en ik woon samen met mijn man en twee kinderen in Lekkerkerk.

Ik ben 12 jaar werkzaam in de kinderopvang en werk sinds september 2021 bij dit gezellige kinderdagverblijf! Op maandag en woensdag werk ik op de ‘Woezel’ groep en dat doe ik met heel veel liefde en plezier!

Elke dag is anders en elke dag is weer een uitdaging! Wat het werken met kinderen leuk maakt is dat je dicht bij de ontwikkeling staat, je ze met de dag ziet groeien en je ze daarin kan helpen en stimuleren!

We hebben een fijn team en geven de kinderen de zorg en liefde die ze verdienen!

———

Mijn naam is Marsha en ik ben 25 jaar. Ik woon in Barendrecht samen met mijn dochter van 2.

Ik werk sinds december 2021 bij Het Begin op de groep woezel, mijn vaste dagen zijn dinsdag, woensdag en vrijdag en soms ben ik er ook op de andere dagen om in te vallen.

Het begin is kleinschalig, je kent alle ouders, kinderen en collega’s en dat vind ik fijn. Ik vind het leuk om kinderen te helpen ontwikkelen en hun nieuwe dingen te leren en gezellig met ze knuffelen doe ik ook graag.

Ik hoop jullie kinderen een fijne tijd te bezorgen!

———

Hallo lieve mama’s en papa’s,

Mijn naam is Natasha. Ik ben 29 jaar oud. Ik woon in Krimpen aan den IJssel samen met mijn 2 zoontjes. Ik vind koken erg leuk en doe dit met plezier voor andere mensen.

Ik werk 3 dagen bij het begin. De dagen wanneer ik werk zijn maandag, dinsdag en donderdag. Ik vind het leuk om elk kind de aandacht te geven die ze verdienen. Een band met elk kind opbouwen vind ik belangrijk , zodat ze zich veilig kunnen ontwikkelen .

———

Hallo, mijn naam is Julia. 

Ik vind het werken als pedagogisch medewerker heel leuk. Dit omdat je echt iets voor de kinderen en hun ouders kan betekenen. Ik vind het fijn om de kindjes een veilig en vertrouwd gevoel te geven, door ze goed te verzorgen en een leuke dag te bieden. Zodat de ouders hun kindje met een fijn gevoel kunnen achter laten en kunnen halen! 

———

Hallo,

Ik ben Saskia en ik werk sinds oktober 2021 bij het KDV. U zult mij niet zo vaak zien want ik werk op maandag, dinsdag en donderdag van 10.30uur tot 13.30uur. Verder ben ik al heel wat jaartjes getrouwd en heb een dochter van 31 en een zoon van bijna 28. Ondanks dat ik al 36jaar in de kinderopvang werk verveelt het me nog geen ene dag. Graag tot ziens!

Groet,
Saskia